Blog

Vreugde, verbinding en inspiratie

on 16 april 2024

Elke troosttafel ben ik weer ontroerd. Hoeveel vreugde, verbinding en inspiratie mensen ervaren door deel te nemen aan de Troosttafel. Een idee geboren na een lezing die ik gaf in de Ontmoetingskerk over troost.

Tussen de gangen door  gaan we met elkaar in gesprek. Het noemen van de naam van de overledene, het delen van wat moeilijk is en hoe je die momenten weer ten boven komt. Te ervaren dat je niet de enige bent met allerlei tegenstrijdige gevoelens. Maar ook om te horen hoe in een verlies soms een geschenk verborgen zit doordat je iets nieuws over jezelf ontdekt. Wat is dat allemaal waardevol om met elkaar te delen onder begeleiding van Frances en Anette.
Het vegetarische drie-gangen menu wordt bereid door Tineke en dat beloofd dan ook weer een smaakvolle maaltijd te worden.
Wil jij deelnemen aan de Troosttafel op donderdag 25 april in de Ontmoetingskerk ? Stuur mij dan een berichtje.

Frances NuijenVreugde, verbinding en inspiratie

Join the conversation