Agenda

15 mei Adempauze

Heb je behoeft aan een rust moment in de week
Wil je even geïnspireerd worden door een ander
Wil jij je beoefening starten of een boost geven
 

Vanuit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om gedisciplineerd ademhalings- ,meditatie of mindfulness oefeningen te doen. En hoe fijn het is om met anderen de draad op te pakken. Of nieuwe vormen aangereikt te krijgen om tot rust te komen, jezelf te kalmeren, je hart te openen of hoe je het ook wil formuleren.

Doe jij mee? Elke 2 weken op maandagavond is er Adempauze. Lees hier verder

 

20 mei Troostwandeling

Wat is het toch fijn om gelijkgestemden te ontmoeten die ook een dierbare hebben verloren en weten van de pieken en dalen daarna. Stilstaan en bewegen, terugkijken en vooruitblikken. Ervaringen delen en vragen stellen. Het kan allemaal op zaterdag 20 mei. Kom jij ook? Lees hier verder

Workshop: Het lichaam rouwt mee. Op 24 juni en 22 juli

Wanneer je een ingrijpende verlieservaring hebt meegemaakt gaat je lichaam in de overlevingsstand. En wanneer dat langere tijd duurt ontstaan er chronische stressreacties. Dat uit zich in bijvoorbeeld: een steen op je maag, een brok in je keel, kiezen op elkaar. Of het gevoel van voortdurende onrust, spanning of disbalans.

Je verhuist naar je hoofd en de verbinding met je lijf wordt steeds minder. Echter om spanningen in je lijf te verminderen is juist dáár de aandacht nodig. Lees verder 

Najaar: Leerweg Verlieskunst

Zeven bijeenkomsten speciaal voor mensen die een dierbare hebben verloren. En het fijn vinden om met lotgenoten een tijdje op te lopen.

Elke bijeenkomst heeft een thema bijvoorbeeld zelfzorg of hoe blijf je overeind. Hoe verliep het afscheid en van wat neem je afscheid. Hoe zorg jij voor je eigen inspiratie?

Tijdens elke bijeenkomst wisselen groepsgesprek, oefeningen op jezelf of in tweetallen elkaar af.  Het tweede deel van de bijeenkomst ga je vilten. Vilten is een techniek die je vlug kan leren en mooie resultaten geeft. Je vilt bladzijden van een boek waarin jij jouw herinneringen verwerkt.

Tijdens deze leerweg wissel je uit over afscheidnemen, rouwen en inspireer je elkaar  om het verlies verder te integreren in je leven zodat nu en je toekomst meer ruimte krijgen in je leven. Je werkt aan je eigen herstel.

In oktober vindt de leerweg 1x per 2 weken plaats.

Heb je interesse maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Meld jij je voor 1-9 aan dan zijn de kosten € 245,-  Download hier de Flyer verlieskunst

 

Frances NuijenAgenda