Agenda

 

Vanaf 8 februari Wandelen met Zin(tuigen)

Druk, druk, druk
Je leven wordt beheerst door alles wat je moet
Behoefte aan ontspanning en je weet dat bewegen helpt
Even samen zijn in goed gezelschap

Een moment om er even tussen uit te zijn. Op adem te komen en je gehaastheid naast je neer te leggen. Kortom een wandeling om te onthaasten, ontspannen te bewegen en je zintuigen te openen voor alles wat in de natuur aanwezig is. De wind te horen en te voelen. De geuren van het bos op snuiven. De vogels te horen. De schitteringen van het zonlicht zien.

Lees verder

Workshop: Het lichaam rouwt mee. Op 29 april en 20 mei

Wanneer je een ingrijpende verlieservaring hebt meegemaakt gaat je lichaam in de overlevingsstand. En wanneer dat langere tijd duurt ontstaan er chronische stressreacties. Dat uit zich in bijvoorbeeld: een steen op je maag, een brok in je keel, kiezen op elkaar. Of het gevoel van voortdurende onrust, spanning of disbalans.

Je verhuist naar je hoofd en de verbinding met je lijf wordt steeds minder. Echter om spanningen in je lijf te verminderen is juist dáár de aandacht nodig.

Lees verder

Voorjaar: Leerweg Verlieskunst

Zeven bijeenkomsten speciaal voor mensen die een dierbare hebben verloren. En het fijn vinden om met lotgenoten een tijdje op te lopen.

Elke bijeenkomst heeft een thema bijvoorbeeld zelfzorg of hoe blijf je overeind. Hoe verliep het afscheid en van wat neem je afscheid. Hoe zorg jij voor je eigen inspiratie?

Tijdens elke bijeenkomst wisselen groepsgesprek, oefeningen op jezelf of in tweetallen elkaar af.  Het tweede deel van de bijeenkomst ga je vilten. Vilten is een techniek die je vlug kan leren en mooie resultaten geeft. Je vilt bladzijden van een boek waarin jij jouw herinneringen verwerkt.

Tijdens deze leerweg wissel je uit over afscheidnemen, rouwen en inspireer je elkaar  om het verlies verder te integreren in je leven zodat nu en je toekomst meer ruimte krijgen in je leven. Je werkt aan je eigen herstel.

De intentie is om dit voor jaarr op woensdagochtend Verlieskunst te starten. De bijeenkomsten vinden 1x per 2 weken plaats.

Heb je interesse maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Zodra er 6 deelnemers zijn plannen we Verlieskunst. ( er zijn nu 2 aanmeldingen)

Download hier de Flyer verlieskunst

 

 

Frances NuijenAgenda