Agenda

Verder na de breuk – hoe doe je dat ?

Deze cursus is speciaal voor vrouwen wier liefdesrelatie schipbreuk heeft geleden. En na het regelen van de eerste praktische zaken stil wil staan bij de impact die deze breuk heeft. Want na de praktische vragen dienen zich vragen aan zoals bij wie hoor ik, op wie kan ik terugvallen. Wat heeft de relatie mij gebracht en gekost. Hoe zorg ik voor herstel van mijn kwetsuren.  Hoe kan ik mijzelf kalmeren wanneer de emoties hoog oplopen. Ook kan een scheiding zingevingsvragen oproepen.

Kortom een scheiding is een ingrijpende verlieservaring waardoor het belangrijk is om aandachtig afscheid te nemen, ruimte te maken voor rouw om opnieuw perspectief te gaan ervaren. Hoe fijn is het om tijdens dit proces geïnspireerd te worden door mij en je mede reizigers en antwoord te vinden op jouw vragen.

Hoe gaan we aan de slag?  Praten, schrijven, bewegen, gedichten en verhalen, creatieve werkvormen.

Voor wie? Voor vrouwen wier relatie 6 maanden geleden is beëindigd en wegen zoeken om weer met plezier hun eigen koers te varen. ( in overleg kan van de 6 maanden worden afgeweken).

Meer weten? Download hier de flyer

Verlieskunst

De cursus VerliesKunst waarin ik samenwerkte met mozaïek kunstenares Annemarie Sybrandy is afgerond. In november start ik een nieuwe cursus Verlieskunst “Verlies in vilt” waarvoor ik samenwerk met Marleen van Geldrop. Deze cursus is speciaal voor mensen die een dierbare hebben verloren door overlijden. Stuur mij een mailtje wanneer je na de zomer een flyer wilt ontvangen.

 

 

Frances NuijenAgenda