Agenda

Adempauze

Ik weet niet hoe het met jou gesteld is maar ik word mij steeds meer bewust van de stress die de “Corona” mij geeft. Bij het uit huis gaan “heb ik mijn mondkapje wel bij mij?’ Het doet mij een beetje denken aan de periode dat ik nog rookte en ook vaak na het sluiten van de deur even checkte of ik mijn sigaretten wel bij mij had! Of om de afweging te maken:  ga ik met het ov naar een bijeenkomst of ben ik aanwezig via  Zoom. Spreek ik met vrienden af bij hun thuis of drinken we in het buitenlucht wat met elkaar.

Bij stress komt je lichaam op scherp te staan. Je bent alert, je bloeddruk stijgt, je hartslag verhoogt. Wanneer dit lang duurt gaat dit gevolgen hebben voor je lijf en kan je alertheid een stoorzender zijn in je dagelijks leven.

Bij stress is het belangrijk om goed door te ademen, te ontspannen en je blik meer naar binnen dan naar buiten te richten.

Op woensdagochtend (t/m 16 december) van 11.00-11.20 uur nodig ik je uit deel te nemen aan “Adempauze”.  Via Zoom ontmoeten we elkaar. De oefeningen zijn simpel en voor iedereen te doen! En voor wie wil is er van 11.20-11.30 de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

Je meld je voor één keer of meerdere keren aan en deelname is gratis. Je bent van harte welkom! Stuur mij een mail met vermelding van de datum dat je deel neemt. Je ontvangt dan een paar uur van te voren van mij een link.

Frances NuijenAgenda