Blog

Ervaring van een klant: Watertrappelen om boven te blijven.

on 9 februari 2024

Na 21 jaar samen was het verhaal van mijn (ex) man en ik over. 
En ik moest nieuwe stappen maken en mijzelf weer leren kennen en dat was een behoorlijke opgave. Ik was aan het watertrappelen ging net niet kopje onder, maar ook niet vooruit en ook niet achter uit. Ik kon net mijn hoofd boven water houden. Aan het overleven was ik. 

Ik heb bij Frances weer leren zwemmen en geniet weer van het water ( =leven). Ik kreeg van Frances inzichten en ze gaf me weer vertrouwen terug in mezelf en zo ging het steeds een beetje beter.

Met praten, stilstaan bij “wat voel ik”,  huilen en verdriet los kunnen laten heb ik mezelf weer op de eerste plaats leren zetten. En nu heb ik geleerd dat ik kan doen wat ik wil. En dat het zo belangrijk is bij mezelf blijven.

En ja, soms is dat nog steeds moeilijk. En dat mag ook, het leven is een proces met soms moeilijke momenten. Maar ik ga er weer van genieten. Door met LEVEN en dat is een heel fijn gevoel ❤️

Wil jij ook weer leren zwemmen én voluit gaan leven? Maak dan een afspraak voor een gratis online oriëntatiegesprek.

Belafspraak gratis telefonisch oriëntatiegesprek

Doe mij een voorstel via de mail of telefoon voor een telefonisch/zoom oriëntatiegesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Frances NuijenErvaring van een klant: Watertrappelen om boven te blijven.