Blog

Nieuwsbrief september 2022

on 19 september 2022

Hiep hoi mijn nieuwsbrief is uit. Ik ben blij dat de Wandeling met Zin(geving) doorgaat. Niet wekelijks maar wel maandelijks. Misschien ook beter dat je kan deelnemen op zaterdag dan op een doordeweekse dag. Zo kunnen werkenden mensen deelnemen die behoefte hebben aan vertraging. Maar ook wanneer je geconfronteerd bent met een verlies kan juist de zaterdagochtend een mooie start van het weekend zijn om te gaan wandelen.

Verder natuurlijk informatie over de leerweg VerliesKunst. Deze keer wisselen gesprek, oefeningen en vilten elkaar af tijdens elke bijeenkomst. Ik kijk uit naar de samenwerking met Marleen van Geldorp.

En natuurlijk de rubriek Uit de Boekenkast staat er weer. Ook de laatste informatie over een nieuw project dat ik samen met anderen aan het opzetten zijn voor Haarlemmers die met verlies te maken hebben.

Lees hier de nieuwsbrief.

Wil je maximaal 1x per maand mijn nieuwsbrief ontvangen. Vul dan onderstaand formulier in.

aanmelding nieuwsbrief

Frances NuijenNieuwsbrief september 2022