Blog

Wie ben ik wanneer ik niet meer de vrouw ben van …(je ex)

on 6 september 2022

Het is soms ook een beladen vraag waartegen jij je kan verzetten. Want in deze tijd ben je toch niet afhankelijk, sta je toch altijd op eigen benen, is jouw zelfvertrouwen toch niet afhankelijk van een ander?

Toch is het heel gewoon dat deze vraag zich aandient. Zo als 1+1 meer is dan 2 zo heb je na een scheiding ook afscheid te nemen van dat ‘samen’ waar jouw zelfvertrouwen, wie jij bent onderdeel van is.

Het zoeken naar antwoord op de vraag ‘ wie ben ik nu’ is een ontdekkingsreis naar nieuwe perspectieven, kanten van jezelf ontdekken die onderbelicht zijn gebleven, compassie te ontwikkelen voor wat (nog) onoplosbaar is.

Wil je deze zoektocht samen met andere vrouwen gaan meld je dan aan voor de cursus ‘Verder na de breuk’ die binnenkort start.

Frances NuijenWie ben ik wanneer ik niet meer de vrouw ben van …(je ex)

Join the conversation