Blog

Geen populaire onderwerpen

on 14 januari 2024

Oh heb jij daar ook last van
Zo fijn dat je mij begrijpt
Dat is nog eens een goede tip
Fijn dat ik mij niet groot hoef te houden

Naast de individuele begeleiding organiseer ik, vaak met anderen,  ontmoetingsactiviteiten én interactieve lezingen. Ik ervaar dit als een belangrijke aanvulling op mijn werkzaamheden.

Deze ontmoetingsactiviteiten zijn niet om  ‘small talk” te faciliteren maar om de mogelijkheid te bieden ervaringen te delen over kwetsbaar en breekbaar leven. Met elkaar spreken over wat je verloor, wat er misging, wat jou pijn doet, wat je teleurstelt zijn geen populaire onderwerpen. Toch zijn dit onderwerpen die juist tijdens een dialoog een verbinding tot stand brengen én waar vreugde ontstaat door het gezien en gehoord worden. En het mooie is dat tijdens deze gesprekken het ook gaat over veerkracht, hoop, waarin we onszelf verrasten of werden verrast en vooral over hoe we leerden te leven met het verlies.

Wil jij dit ook ervaren neem dan deel aan de Troosttafels of de Troostwandelingen. ( zie agenda) Of nodig mij uit een interactieve lezing te geven.

Frances NuijenGeen populaire onderwerpen