Over Mij

There is a crack in everything, that’s how the light gets in

     Leonard Cohen

 

Ik woon nu inmiddels 30 jaar in Haarlem waar ik in veel verschillende organisaties heb gewerkt voor ‘mijn stad’. Daarnaast heb ik al 25 jaar een praktijk voor begeleiding.

De laatste 10 jaar ben ik mij steeds meer gaan richten op verlieservaringen en hoe daar van te herstellen. Naast mijn professionele leerweg heb ik ook veel geleerd van de verlieservaringen in mijn eigen leven. Verlies van werk, familie en vrienden. Maar ook van wat ik niet heb gerealiseerd zoals moeder worden. Verder weet ik hoe het is om op te groeien met een ouder met een psychiatrische stoornis waardoor er maar een beperkt welkom was én hoe je wonden transformeert naar kracht en kunde. Ik zeg dan ook: ik ben een lichtbrenger die wegen opent naar meer levenslust.

Ik houd van leren, ontdekken en andere wegen bewandelen. Een greep uit mijn opleidingen. Mijn opleiding Beeldende Therapie heb ik gedaan bij het Centrum voor Creatieve en Expressieve Therapie. De opleiding Lichaamswerk volgde ik bij het Bolt Instituut. Om mensen te begeleiden bij zingevingsvragen deed ik de 4-jarige opleiding Zingeving en Spiritualiteit.  In 2017 rondde ik de opleiding Veerkracht bij verlies af . In 2021 studeerde ik af als geestelijk begeleider. Inmiddels heb ik ook de opleiding Secure Base Coachen afgerond. Dit is een greep uit de opleidingsweg die ik ben gegaan.Kortom je ontmoet een gedegen, deskundige verlies- en herstelbegeleider.

Wil je nog meer weten, kijk dan op mijn LinkedIn profiel. Of volg mij op Facebook.

Mijn Werkwijze

Ik werk vanuit een holistische visie: voor mij er is een samenhang is tussen hoofd, hart, lichaam en ziel. Vandaar dat ik mijzelf ook geschoold heb in het werken met al die verschillende aspecten van de mens. Steeds weer zal ik aftasten waar aandacht voor nodig is en dit ook afstemmen met jou. Zo kan een sessie bestaan uit gesprek gecombineerd met lichaamsoefeningen, beeldend werk én/of huiswerkopdrachten zoals het lezen van een gedicht, luisteren naar bepaalde muziek of oefenen met ander gedrag.

Je zult merken dat je veel leert: nieuwe perspectieven ontdekt, je focus op jouw levensthema’s verandert, je beter gaat voelen. Kortom je levenslust komt steeds meer vrij.

 

bhr-herstelOver mij