Jij

In elke verandering ligt een verlies besloten

Het leven kent vele soorten verlies. Sommige verliezen horen bij een leeftijdsfase zoals het verlaten van het ouderlijk huis, het overlijden van je ouders of met pensioen gaan. Soms komt verlies onverwachts zoals bij het overlijden van je kind. Sommige verliezen zie je aankomen zoals verlies van werk bij een reorganisatie of bij een scheiding.

Er bestaat ook verlies van toekomst dromen en verwachtingen zoals de partner of het kind die wel gewenst is maar toch niet komt. Onzichtbaarder verlies maar niet minder verdrietig!

Soms draag je een verlies een leven lang met je mee zoals opgroeien in een onveilige omgeving. Maar ontdek je jouw veerkracht en talenten juist ondanks en dankzij dit verlies.

Bij alle soorten verlies is er sprake van bewegen tussen hoe het was, nu en de toekomst. Het confronteert je met loslaten én overlevingsstrategieën,  rouwen én opnieuw hechten, afscheidnemen én meenemen, zinloosheid en zin-ervaren. Die bewegingen  maken op jouw wijze en in jouw tempo in een veilige omgeving is wat ik je bied. Zo ontstaat heling en herstel je van jouw verlies.

Regelmatig worden er gratis activiteiten georganiseerd voor (ex) klanten aan individuele begeleidingstrajecten en groepsactiviteiten. Neem een kijkje op de pagina ‘agenda’ of abonneer je op de nieuwsbrief die maximaal 1x per maand verschijnt.

Dit zijn links naar verhalen van en over klanten.
Alzheimer in de familie
Nare verrassing na overlijden
Verlies van gezondheid
De weduwe opnieuw verliefd
Afscheid van je werk

bhr-herstelJij