Blog

Adempauze

on 20 maart 2023

Adempauze

Heb je behoeft aan een rust moment in de week
Wil je geïnspireerd worden door een ander
Wil jij je beoefening starten of een boost geven

Vanuit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om gedisciplineerd ademhalings, meditatie of mindfulness oefeningen te doen. En hoe fijn het is om met anderen de draad op te pakken. Of nieuwe vormen aangereikt te krijgen om tot rust te komen , jezelf te kalmeren, je hart te openen of hoe je het ook wil formuleren.

Deelnemen?
Het is heel eenvoudig. Je mailt mij dat je deel neemt voor 15.00 uur de vrijdag voorafgaande aan de Adempauze. Op maandag ontvang je van mij een zoomlink.

Vanaf 19.55 uur kan je inloggen. Stipt om 20 uur beginnen we met het oefenen onder mijn begeleiding en rond 20.30 uur sluiten we af. Tijdens de bijeenkomst ben je niet zichtbaar voor de andere deelnemers en is er ook geen mondelinge uitwisseling.. Wanneer je een vraag hebt kan je die aan het eind van de oefening in de chat stellen.

Doe jij mee op maandagavond 22 maart, 3, 17 april. 1 mei en 14 mei?

Na elke adempauze is deze audio opname 10 dagen beschikbaar zodat je er tussentijds mee kan oefenen. En ik ga nog werken aan de kwaliteit van de audio. Hieronder vind je de adempauze van 1-5 met als thema: Zitten in je bekken.

Frances NuijenAdempauze