Blog

Wandelen met Zin(tuigen)

on 25 januari 2023

Druk, druk, druk
Je leven wordt beheerst door alles wat je moet
Behoefte aan ontspanning en je weet dat bewegen helpt
Even samen zijn in goed gezelschap

Een moment om er even tussen uit te zijn. Op adem te komen en je gehaastheid naast je neer te leggen. Kortom een wandeling om te onthaasten, ontspannen te bewegen en je zintuigen te openen voor alles wat in de natuur aanwezig is. De wind te horen en te voelen. De geuren van het bos op snuiven. De vogels te horen. De schitteringen van het zonlicht zien.

We beginnen de wandeling in stilte. Ergens midden in de natuur doen we een oefening om in het hier en nu aanwezig te komen. En dan wandelen we in stilte weer verder. Je zult het verschil voor en na de oefening merken.
De laatste 10 minuten kan jij je ervaringen al wandelend delen of in stilte verder lopen.

De wandeling gaat ongeacht het weer altijd door. Soms wandel ik alleen en soms met 3,4 mensen. Wel fijn wanneer jij je aanmeldt via de mail voor je weet maar nooit. Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden.

Praktisch

Data: Woensdag 8 en 22 februari, 8 en 22 maart.
Tijd: 9.30 tot uiterlijk 11.00 uur
Startpunt: informatiebord in Koningshof.

En voor wie wil, gaat daarna mee een kop koffie drinken bij Stach op het Zandvoortpad in Overveen.

Wandelen met Zin(tuigen)

aanmelding

Ik wandel mee met de wandeling met zin (tuigen)(Vereist)
Frances NuijenWandelen met Zin(tuigen)