Blog

Workshop Mijn lichaam rouwt mee

on 22 januari 2023

Wanneer je een ingrijpende verlieservaring hebt meegemaakt gaat je lichaam in de overlevingsstand. En wanneer dat langere tijd duurt ontstaan er chronische stressreacties. Dat uit zich in bijvoorbeeld: een steen op je maag, een brok in je keel, kiezen op elkaar. Of het gevoel van voortdurende onrust, spanning of disbalans. Maar ook in schrikachtigheid of alertheid.
Je verhuist naar je hoofd en de verbinding met je lijf wordt steeds minder. Echter om spanningen in je lijf te verminderen is juist dáár de aandacht nodig. Je gewaar te zijn wat zich daar afspeelt zonder het groter of kleiner te maken. helpt om de stressreacties te onderbreken.

Uitnodiging

Wil jij leren om aanwezig te zijn bij wat er nu is?
Wil jij een weg vinden om te werken aan jouw eigen herstel?
Wil je samen oefenen met mensen die ook aan het herstellen zijn van verlies?
Heb je de veiligheid nodig van een kleine groep? ( min 4 en max 6 deelnemers)
Wil je aandacht besteden aan je lijf in tijden van rouw en herstel?
Wil je daar tijd voor maken?

Voor wie
Voor iedereen die een ingrijpende verlieservaring heeft doordat een dierbare is overleden, je mantelzorger bent van een zieke, je gescheiden bent. Staat jouw verlieservaring er niet bij zoek dan even contact met mij.

Data
Schrijf je in voor de cyclus van zaterdagochtend 29 april én 20 mei van 9.30-12.00 uur. Ook is het mogelijk om gratis deel te nemen aan de tweewekelijkse “Adempauze” op maandagavond van 8.00-8.30 uur via Zoom. (info volgt nog)

Aanmelden
Vul dan onderstaand formulier in en ik zoek contact met je.

Kosten
€85, p.p. voor de twee zaterdagochtenden.

Aanmelding Workshop mijn lichaam rouwt mee op 29 april

Hierbij meld ik mij aan voor de Workshop Mijn lichaam rouwt mee op:(Vereist)
Geef aan welke datum je deel wilt nemen
Frances NuijenWorkshop Mijn lichaam rouwt mee