Blog

Wandelen met Zin(geving): Op het bruggetje

on 20 maart 2022

Op weg naar het startpunt van de Wandeling met Zin(geving) in Middenduin was ik blij dat ik regenkleding had aangetrokken. Er was een duistere lucht. Maar zodra ik was aangekomen waren er nog steeds wolken maar de dreiging was uit de lucht.

Lopen in stilte werd afgewisseld met praten. Staand bij het bruggetje werd ik mij gewaar van de donkerte achter mij en het licht voor mij. Terwijl ik daar stond stelde ik de vraag; wat wil je mee geven met de stroming van het water. En als jij je voorstelt dat je dit doet – wat gebeurt er dan in je lijf?

Ik gaf het tobben over mijn familie mee en ervaarde gelijk ontspanning in mijn lijf. In het vervolg van de wandeling nam ik deze ontspanning mee. Het is toch beter vanuit ontspanning hindernissen aan te gaan dan vanuit stress. Wil je ook volgende week donderdag meelopen – stuur mij dan een berichtje.

#wandelen#zingeving#haarlem

Frances NuijenWandelen met Zin(geving): Op het bruggetje