Blog

Mijn roeping

on 7 november 2021

Tijdens mijn opleiding tot secure base coach bij de School voor Transitie hebben we veel aandacht besteed aan het ontdekken van ieders roeping. Wetend dat onze wonden de belangrijkste toegangspoort tot onze roeping zijn.

Het ging erom je roeping kort en krachtig te formuleren in een zin. Je roeping behelst je belangrijkste transitie, de beweging die je teweeg wilt brengen en het effect dat je wilt sorteren.

Voor wie mij kent zal niet verbaasd zijn dat in mijn roeping het woord licht voor komt. Die weg ben ik in mijn leven gegaan: ik ken het donker en heb wegen gevonden die leiden naar licht én levenslust.

Mijn roeping zet ik in tijdens begeleidingsgesprekken als coach en geestelijk verzorger: ik ben een lichtbrenger en open wegen naar meer levenslust.

Ik werd weer even actief herinnert aan mijn roeping toen ik luisterde naar Linette van Dongen die het lied zong: I’ll be waiting in het programma Jacobine op 2.  (Het hele programma is de moeite waard maar als je alleen de song wilt horen ga dan naar 26:17 min.).

Voor mij gaat het specifiek om het zinnetje: I”ll be the ligth upon you’re path to guide you home. Dit is in een notendop wat ik in mijn werk doe!

Ben je in het donker en wil je naar het licht? Mis je bezieling in je leven? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënteringsgesprek.

Frances NuijenMijn roeping

Join the conversation