Blog

rustpunt vinden

Op zoek naar jouw rustpunt

on 29 augustus 2021

Afscheid nemen, bijvoorbeeld als gevolg van een scheiding, kan tot gevolg hebben dat je leven op zijn kop staat. Je even niet weet hoe je verder wilt. Je in een rollercoaster van emoties zit.

Op zoek

Dan is het wijs om te zoeken naar een punt waar je rust kan ervaren. Zodat je niet handelt vanuit paniek. Je laat je emoties woeden zonder daar al te zeer van onder de indruk te zijn. Je aanvaardt voor even dat je toekomstperspectief onduidelijk is.

Naar jouw rustpunt

Hoe vind je dat rustpunt? Daar is niet één recept voor. Dat kan door in de natuur te zijn, yoga beoefenen, zingen, met je handen bezig zijn, meditatie. Wat ik zeker weet is dat je jouw manier om in jouw rustpunt te zijn moet onderhouden. Juist als jij je wel rustig, harmonieus of in balans voelt. Zodat wanneer het er op aan komt je de routine die je hebt opgebouwd kan intensiveren.

Aanbod

Ik bied hulp bij het vinden van jouw rustpunt in de natuur door wandelcoaching. Interesse? Zoek dan contact met mij.

Frances NuijenOp zoek naar jouw rustpunt