Blog

Zal ik dit of zal ik dat?

on 12 augustus 2021

Ga ik een opdracht wel of niet aannemen? Ik kan het, het onderwerp interesseert mij en ik heb er tijd voor.  En toch zat ik te twijfelen. Zal ik het doen? En ik kwam er niet uit en dat is op zich al een teken. Dat het niet gelijk “Ja” is

Opeens kwamen er tekeningen in mijn herinnering die ik had gemaakt tijdens de opleiding Secure Base Coachen. Als onderdeel van de verslagen die ik na elk opleidingsblok maakte.

Hoe wil ik leven en werken? En toen ik mijzelf afvroeg – als ik dit ga doen – hoe voelt dat dan? Toen was ik er snel uit. En tuurlijk heb ik mijzelf ook afgevraagd zou ik het ook anders kunnen ervaren? Maar dat maakte het beeld alleen nog zwaarder!

Wat is het toch lastig om afscheid te nemen van patronen waarbij je hard werkt zonder voldoende vervulling te ervaren.

Je voorstellen hoe iets voor je gaat zijn en daar een beeld bij maken is echt helpend. Zit jij ook met een keuze probleem en wil je daar een of twee sessies aan wijden? Je bent welkom! Maak snel een afspraak.

Frances NuijenZal ik dit of zal ik dat?