Blog

Maatregelen in verband met Corona

on 1 juni 2020

Voor de hand liggend: zeg je afspraak af als je klachten hebt die zouden kunnen wijzen op een coronabesmetting (koorts, verhoging, verkoudheidsklachten). Dit geldt ook wanneer huisgenoten dergelijke klachten hebben. Afzeggen mag in dit geval kosteloos, ook binnen 24 uur. Als ik zelf klachten heb, zal ik de afspraak ook uitstellen.

Ga thuis naar het toilet. Gebruik het toilet in de praktijk alleen als het echt niet anders kan.

Was je handen bij binnenkomst en voor vertrek. Doekjes zijn aanwezig. Ook zeep, water en een handdoekje.

Ik desinfecteer mijn handen voor en na onze afspraak. Na iedere afspraak desinfecteer ik de contactoppervlakken zoals deurklinken, trapleuning en stoel. Ik maak het toilet na elke gebruiker schoon. Na elke sessie lucht ik de ruimte.

Wil je thee, neem je eigen beker mee.

Frances NuijenMaatregelen in verband met Corona

Join the conversation