Blog

Maatregelen in verband met Corona update 27-10

on 1 juni 2020

Voor de hand liggend: zeg je afspraak af als je klachten hebt die zouden kunnen wijzen op een coronabesmetting (koorts, verhoging, verkoudheidsklachten). Dit geldt ook wanneer huisgenoten dergelijke klachten hebben. Afzeggen mag in dit geval kosteloos, ook binnen 24 uur. Als ik zelf klachten heb, zal ik de afspraak ook uitstellen.

Was je handen bij binnenkomst en voor vertrek. Doekjes zijn aanwezig. Ook zeep, water en een handdoekje.

Ik desinfecteer mijn handen voor en na onze afspraak. Na iedere afspraak desinfecteer ik de contactoppervlakken zoals deurklinken, trapleuning en stoel. Ik maak het toilet na elke gebruiker schoon.

Tijdens de sessie staat er een raam open zodat de lucht goed ververst wordt. Trek daarom wat warms aan!

Ik stel het op prijs wanneer je op weg naar mijn werkruimte een mondkapje draagt.

Frances NuijenMaatregelen in verband met Corona update 27-10

Join the conversation