Blog

Niet aanwezig bij het afscheid

Hoe neem je afscheid in tijden van corona

on 22 maart 2020

Niet aanwezig zijn bij de afscheidsbijeenkomst. Er zijn steeds meer mensen die het overkomt als gevolg van de restricties die gelden momenteel. Dat betekent dat alles anders gaat. Zo is er een limiet aan het aantal aanwezigen.

En wat als jij nu niet aanwezig kan zijn? Niet omdat je er niet bij zou horen maar omdat maximaal 20 mensen gewoon weinig is. Hoe ga je dan afscheid nemen? Hoe ga je dan de ander gedenken? Hoe maak je dan verbinding met de overledene terwijl er geen samen is?

Mocht jij in zo’n situatie zitten en wil je daar met mij over praten bel of mail mij dan.

Gratis afspraak

Dan maken we een afspraak voor een gesprek via Skype. Deze is tot 1 juni gratis!

En misschien is dit nummer jou tot steun.

Frances NuijenHoe neem je afscheid in tijden van corona

Join the conversation