Blog

weer verliefd na overlijden van haar man

Een verliefde weduwe, een ervaringsverhaal

on 23 februari 2020

Na het overlijden van mijn man, 3 jaar geleden werd ik opnieuw verliefd. Het was liefde op het eerste gezicht – ik kon niet meer denken en ben gesprongen. We hebben het heerlijk samen. En ook mijn familie en zelfs de familieleden van mijn overleden man vinden hem aardig. En met mijn volwassen kinderen heeft hij een klik.

 

Schuldgevoel

En toen werd ik somber. Tijdens de gesprekken met Frances kwam ik er achter dat ik mij schuldig voelde naar mijn overleden man. Dat ik nu gelukkig was met iemand anders. Daarna ging de somberheid over in verdriet., die eerst bleef zitten achter mijn ogen. Maar door de lichaamsoefeningen die we deden begon te stromen.

 

Afscheid

Alsof ik opnieuw afscheid nam van mijn man. En Frances hielp mij dit plek te geven naast de verliefdheid op mijn “nieuwe man”.  Ik realiseer me nu dat mijn overleden man altijd met mij mee reist in mijn leven. Ook in mijn nieuwe relatie. En dat wil ik ook.

Samen met mijn nieuwe man heb ik een foto uitgezocht van mijn overleden man. Die gaat een mooie plek krijgen in het huis waar we beide gaan wonen.

Maria.

Heb jij ook schuldgevoelens omdat je opnieuw gelukkig bent na het overlijden van je man?. Bel of mail mij voor een afspraak.

En voor de liefhebber Smoorverliefd van Doe Maar.

 

Frances NuijenEen verliefde weduwe, een ervaringsverhaal