Blog

verlies van veiligheid

Verlies van veiligheid, een ervaringsverhaal

on 4 januari 2020

 

Via een zoektocht op internet ben ik bij Frances terecht gekomen. In eerste instantie om mijn angst op te lossen. Meer en meer kwam ik er achter hoe mijn pleinvrees mij hinderde in het dagelijks leven. In zowel werk als privéleven vermeed ik bepaalde situaties, locaties en sociale evenementen.

In eerste instantie wilde ik minder angstig worden, mij meer veilig voelen en was soms verbaasd dat daar niet direct de focus op lag. Frances ging met mij op zoek naar de zaken uit het verleden en heden die ervoor gezorgd hebben dat mijn angststoornis is ontstaan. Vele zaken zijn de revue gepasseerd; mijn angststoornis, familie en verhoudingen, mijn periode van overspannen thuis zitten, de aanloop naar het vaderschap, werk gerelateerde zaken, grenzen leren stellen en als laatste het vinden van mijn passie. De start van mijn eigen bedrijfje is onder andere de vrucht van een periode van coaching en samenwerking.

 Uitdaging

Belangrijk dat wanneer je de uitdaging aangaat je als vanzelf groeit en je afrekent met zaken die je dwars zitten. Elke sessie was alsof er weer een jas uit ging.

Henk

Meer weten over Frances en hoe zij werkt? Lees dan verder.

Frances NuijenVerlies van veiligheid, een ervaringsverhaal

Join the conversation