Blog

bevroren emoties

Verdwalen in je emoties, een ervaringsverhaal

on 10 november 2019

Ik heb veel aan de gesprekken met Frances gehad. Zij heeft mij twee keer gecoacht. Beide keren had de angst me zo te pakken dat ik als het ware bevroor en me erg vast voelde zitten. Ik verdwaalde in mijn eigen emoties

Frances geeft veel structuur in de gesprekken waardoor het voor mij erg veilig voelde om over mijn kwetsbaarheid te praten maar belangrijker mijn kwetsbaarheid te voelen. Vandaar uit kon ik weer met meer helderheid naar mijn eigen situatie kijken, mijn oplossingen bedenken.  Mijn kracht voelen en kreeg ik mijn beide benen weer op de grond.

Herstel

Het bijzondere vind ik dat ik bij haar vooral geleerd heb om met afstand naar mijn eigen situatie te kijken door vooral ook mijn gevoel te ervaren en bij mijn gevoel te blijven, die niet weg te moffelen. .

In plaats van praten

Wat daarbij hielp was  de situatie uit te beelden, of met tekenen of met het werken met de verschillende poppetjes uit de speelgoed doos. Dat gaf lucht en ordening.

Jacqueline.

Wil je zoeken naar antwoorden en niet alleen praten? Bel of mail mij dan, dan maken we snel een afspraak.

Frances NuijenVerdwalen in je emoties, een ervaringsverhaal

Join the conversation