Blog

kennismaking

Gratis kennismakingsgesprek

on 13 september 2019

Een gratis kennismakingsgesprek helpt wanneer je het moeilijk vindt om hulp te vragen.

Vandaag ben ik de hele dag, met Kiki Verbeek van Glashelder Verhaal, bezig geweest met mijn website. Ik was niet helemaal tevreden met de teksten en had daar op mijn uppie al veel tijd aan besteed.

Tot ik dacht waarom ga ik geen hulp vragen? Voor de hand liggend misschien maar er waren toch wel een paar drempels te slechten zoals: dat kan ik toch zelf wel.  Hoeveel geld gaat dat kosten? Gaat de tekst of blijft de tekst kloppen bij wie ik ben, hoe ik doe? Uiteindelijk werd het verlangen naar kloppende teksten groter dan mijn twijfel.

Belangrijke criteria

Ik besloot mij in te schrijven voor een gratis telefonisch consult. Na 20 minuten met haar gesproken te hebben ervoer ik een klik’ (contact), gaf zij mij positieve en kritische feedback (meerwaarde ) en legde ze de vinger op de zere plek ( professionaliteit) .

En of het nu gaat om een website of om begeleiding, dit zijn volgens mij essentiële elementen voor de de start van een begeleidingstraject.

Kennen wij elkaar nog niet? Ga ik jou ook over de drempel helpen om te herstellen van jouw verlies? Ik bied 1x per maand de mogelijkheid kosteloos kennis te maken tijdens een face-to-face contact. De eerste waar ik een mail van ontvang krijgt deze afspraak van een uur gratis.

De volgende mogelijkheid is maandagavond 15 juni van 19.45-20.45 uur Vul daarvoor het onderstaande formulier in. Na15 juni plaats ik hier de volgende mogelijkheid.

 

  • Hierbij meld ik mij aan voor het gratis kennismakingsgesprek op maandagavond 16 maari om 19.15 uur. Na aanmelding ontvang je van mij een formulier ter voorbereiding van dit gesprek. De afspraak is definitief wanneer ik dit formulier retour heb ontvangen.
Frances NuijenGratis kennismakingsgesprek