Blog

Gratis kennismakingsgesprek

on 13 september 2019

Vandaag ben ik de hele dag, met Kiki Verbeek van Glashelder Verhaal, bezig geweest met mijn website. Ik was niet helemaal tevreden met de teksten en had daar op mijn uppie al veel tijd aan besteed.

Tot ik dacht waarom ga ik geen hulp vragen? Voor de hand liggend misschien maar er waren toch wel een paar drempels te slechten zoals: dat kan ik toch zelf wel.  Hoeveel geld gaat dat kosten? Gaat de tekst of blijft de tekst kloppen bij wie ik ben, hoe ik doe? Uiteindelijk werd het verlangen naar kloppende teksten groter dan mijn twijfel.

Ik besloot mij in te schrijven voor een gratis telefonisch consult. Na 20 minuten met haar gesproken te hebben ervoer ik een klik’ (contact), gaf zij mij positieve en kritische feedback (meerwaarde ) en legde ze de vinger op de zere plek ( professionaliteit) .

En of het nu gaat om een website of om begeleiding, dit zijn volgens mij essentiƫle elementen voor de de start van een begeleidingstraject.

Kennen wij elkaar nog niet? Ga ik jou ook over de drempel helpen om te herstellen van jouw verlies?

Ik bied 1x per maand de mogelijkheid kosteloos kennis te maken tijdens een face-to-face contact. De eerste waar ik een mail van ontvang krijgt deze afspraak van een uur gratis.

Woensdag 11 december van 17.45-18.45 uur

Frances NuijenGratis kennismakingsgesprek

Join the conversation